Fra virksomhedspraktik til job

Fra virksomhedspraktik til job

Mange oplever, at det er svært at komme til jobsamtale, og hvis muligheden for en samtale byder sig sker det, at en anden med mere erfaring bliver valgt. Virksomhedspraktik åbner døren til en spændende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at vise hvad du kan og arbejdsgiveren får ofte en bedre indsigt i dine kompetencer, end det der kan præsenteres i en skriftlig ansøgning.

Tre oplæg og netværkszone
Vi har inviteret tre oplægsholdere, som alle har fået et spændende job efter virksomhedspraktik. Kom og hør dem fortælle om bl.a. hvordan praktikken gik, og hvilke tanker og overvejelser de gjorde sig inden, under og nu efter praktikken:

  1. Jóhanna Djurhuus Hill, cand.mag. i Audiologi, ansat som Technical Support Specialist hos Interacoustics A/S. Johanna fortæller om, hvordan virksomhedspraktikken ved Interacoustics resulterede i en fastansættelse i en anden afdeling i samme virksomhed.
  2. Alice Haugaard, cand.mag. i dansk/nordisk og designstudier, ansat som marketingmedarbejder hos Erhvervsskolen Vestjylland. Alice fortæller om, hvordan et opslag på LinkedIn blev hendes vej til både praktik ved HOWE i Odense og efterfølgende job i Vestjylland.
  3. Charlotte Volder, cand.mag. i pædagogik, ansat som udviklingskonsulent i Odense kommune. Charlotte startede i virksomhedspraktik hos Odense Kommune i Borgmesterforvaltningen, i afdelingen for HR og Personale, i kontoret Organisations- og Kompetenceudvikling. Til maj bliver hun fastansat i en ordinær men tidsbegrænset stilling.

Efter frokost vil der være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholdere i netværkszone: Her har du mulighed for en uformel snak med de tre oplægsholdere samt medarbejdere fra MA, som giver gode råd til virksomhedspraktik.

Kort om virksomhedspraktik
Du kan komme i virksomhedspraktik fra første ledighedsdag, og der er intet loft over antallet af virksomhedspraktikker. Læs mere her

MA byder på kaffe/te og en sandwich til frokost.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej
DEL : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn