Styrk din kommunikation med de private virksomheder

Styrk din kommunikation med de private virksomheder

Gå ikke glip af denne unikke 2-dages workshop, som MA udbyder i samarbejde med Akademikerkampagnen. Workshoppen klæder dig på i din jobsøgning og dialog med private virksomheder og vil være en blanding af faglige oplæg, præsentation af modeller/værktøjer samt gruppearbejde og praktiske øvelser.

Underviseren Kristina Falkvist har mere 10 års erfaring med at matche private virksomheder og højtuddannede. Hun kender de konkrete udfordringer både virksomhedens og jobsøgerens og har en række værktøjer til at imødekomme dem.

Mere end 90% af alle virksomheder i Danmark er såkaldte små og mellemstore private virksomheder (SMV).

SMV’erne udgør et kæmpe vækstpotentiale – men de har brug for højtuddannede til at initiere, strukturere og ikke mindst få øje på hvor innovation og kreativitet skaber væksten. Og selvfølgelig løses opgaverne bedst i tværfagligt samarbejde med de andre fagligheder i virksomheden.

SMV’ernes ledere er typisk det, vi kalder ejerledere. De er spændende, motiverende og energiske ledere – men også ledere der kræver, at du som akademiker forstår at oversætte dine kompetencer til det, virksomhederne har brug for.

Derfor har Akademikerkampagnen sammensat et 2 dages kursusforløb, hvor du gennem nye værktøjer bliver helt skarp på at formidle hvilken værdi DU kan tilføre en virksomhed.

Hvis du vil læse om andre akademikere, der har taget rejsen ind i SMV universet så besøg: akademikerkampagnen.dk/cases

OBS. Når du tilmelder dig workshoppen  i vores booking system onsdag den 4. april er du automatisk også tilmeldt torsdag den 5. april. Begge dage er fra kl. 9 – 16

Der serveres kaffe/te, frokost og kage begge dage.

 

 

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej