Frivillighed som strategi og karrierevej

Frivillighed som strategi og karrierevej

Overvejer du at arbejde frivilligt, eller overvejer du at gøre frivillighed til din karrierevej, så kom til dette arrangement.

Hvor er jobmulighederne som magister?
Stina Smidt, foreningskonsulent ved Frivilligcenter Odense, vil fortælle om tendenserne indenfor frivillighed. Du får Stines bud på, hvor jobmulighederne ligger for dig som magister, og du får gode råd til, hvordan du kommer i betragtning til jobåbningerne.

Frivillighed som trædesten til ønskejobbet
Jesper Rotvig Jensen er formand for Odense lokalforening og medlem af hovedbestyrelsen og forretningsudvalget i Kræftens Bekæmpelse. Jesper vil fortælle om at arbejde for en frivillig organisation og om at bygge sin kompetenceprofil op, så den leder til jobbet, man drømmer om.

Derudover deltager også Maja Maar Outzen, der er Organisationsudviklingschef hos Kræftens Bekæmpelse. Hør om Kræftens Bekæmpelse og om, hvordan det gør en forskel at lave frivilligt arbejde.

Sådan er det at arbejde med frivillige
Jeanette Hardis har læst engelsk og designledelse. Hun er frivilligkoordinator hos Kansas City i Odense. Jeannette vil kaste lys over, hvordan det er at arbejde professionelt med frivillige. Hør om Jeanettes vej til jobbet, og hvad jobbet som frivilligkoordinator består af. Hvilke arbejdsopgaver hun har, hvilke kompetencer hun sætter i spil, og hvad man bør være opmærksom på, når man søger den type job.

MA vil orientere om mulighederne for at arbejde frivilligt imens du modtager dagpenge.

Vi byder på kaffe/the og frokost i løbet af dagen