MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Graduate-programmer til nyuddannede – måske noget for dig?

WEBINAR: Graduate-programmer til nyuddannede – måske noget for dig?

Beskæftigelsesministeriets nye partnerskab med fokus på dimittendledighed har afsat 10 mio. kr. til en pulje målrettet graduate-programmer for nyuddannede.

Mere end 50 arbejdsgivere i Danmark tilbyder uddannelsesforløb for nyuddannede universitetskandidater. Tænk på det som en overbygning på en akademisk uddannelse. Graduate-stillinger er inden for flere forskellige områder.

I et graduate-program får man i løbet af 1-2 år lejlighed til at arbejde i flere forskellige afdelinger i virksomheden og får på den måde et godt indblik i, hvad der foregår i hele organisa­tionen,

At søge en graduate-stilling foregår på samme måde som at søge en almindelig stilling – dog kan der være forskellige forløb du skal igennem, så virksomheden er sikker på, at I er et rigtigt match.

Du møder:

Mads Jessen, som er uddannet sociolog i 2019 og har gennemført et 1 årigt HR graduate program hos Aldi. Ja, og som nu er ansat som project manager samme sted. Han vil fortælle om selve det program, han selv har været igennem og give gode råd til hvordan man kommer i spil til en graduate stilling.

Gitte Dalgaard Hansen, Graduate Programme Lead, Senior Specialist hos Danish Crown. Gitte er med i processen, når der hvert år ansættes nye graduates hos Danish Crown. Hun vil give indblik i selve rekrutteringsprocessen, og hvilke elementer hun som arbejdsgiver lægger vægt på i udvælgelsen af kandidater.

Du får mulighed for at stille spørgsmål undervejs – vi glæder os til at se dig!

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, kurset holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du typisk via mail dagen før kurset.