Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Humanister i private virksomheder

Humanister i private virksomheder

Godt 40% af de MA-medlemmer, der fik arbejde 2019, blev ansat i en privat virksomhed. Her arbejder de med meget forskellige opgaver, henover et bredt spænd fra analyse, forretningsudvikling, projektledelse, kommunikation, salg, service, digitalisering og HR til administration og meget mere. Kom om mød et par konkrete og levende eksempler på humanister, der giver os et kig ind i deres vej og arbejde.

Program

14:00  Velkomst v/ MA

14:10  Mathilde Østergaard, cand.mag. i oplevelsesøkonomi. Har senest arbejdet som PR koordinator hos Bestseller med ansvar for bl.a. presseindsats og – strategi, influencermarketing, events, sponsorater og kampagner.

14:40  Anne Sophie Meyer Larsen, cand.mag. i Engelsk og Film & Medier. Arbejder som projektleder hos Viktors Farmor Worldwide Expeditions, et rejsebureau med speciale i natur- og kulturrejser. Her har Anne Sophie ansvar for udvikling og afvikling af bureauets rejser til forskellige mellemøstlige destinationer. Derudover er hun foredragsansvarlig i virksomheden.

Begge vil komme omkring deres overvejelser, forestillinger og afklaringsproces, fortælle kort om den virksomhed, som de fortæller fra, deres vej til jobbet, opgaver, hverdag, glæder, udfordringer og måske et par gode råd.

15:10 Kort pause

15:45 Opsamling v/ MA, herunder information om Akademikerkampagnen, Akademikerbasen.dk og de mange gode værktøjer, der er at hente der.