MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Job hos Schmidt Hammer Lassen Architects

WEBINAR: Job hos Schmidt Hammer Lassen Architects

Kom med på vores online arrangement med Julie Mark fra et af de større arkitektvirksomheder onsdag den 20. januar 2021, kl. 13.

Schmidt Hammer Lassen Architects (SHL) har i mere end 30 år skabt internationalt anerkendt arkitektur i hele verden. Tegnestuen er især kendt for sine biblioteker og herigennem sin demokratiske tilgang og forståelse for menneskelig adfærd.

Forretningsudvikler og cand.mag. i filosofi

Julie Mark, der er uddannet cand.mag. i filosofi, er ansat som Business Development Manager hos SHL. Hun er overordnet set ansvarlig for at skabe nye forretningsmuligheder og  relationer til samarbejdspartnere og  bygherrer.

Forretningsudvikling involverer en bred berøringsflade med virksomheden lige fra styrkelsen af dens brand og strategisk kommunikation til forhandling, rekruttering og forretningsstrategi.

En rigtig stor del af arbejdet er centreret omkring stærke formidlingskompetencer – både visuelt og skriftligt, kombineret med evnen til at forstå sin kunde og identificere den gode historie.

Derfor er humanister en værdifuld faggruppe i en virksomhed som SHL.

Aktuelle behov for assistance

Noget af det, Julie vel nævne, er virksomhedens mere aktuelle behov for assistance inden for presse, sociale medier og grafisk arbejde.

Kurset foregår via Zoom. Du får tilsendt link til Zoom forud for arrangementet. Vær i den forbindelse opmærksom på, at der er deadline for tilmelding dagen før kl. 12.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.