Job i regionerne

Job i regionerne

Drømmer du om et job med mening, ansvar og indflydelse? Et job, hvor man er en del af noget større? Så brug et par eftermiddagstimer på at få mere viden om jobmuligheder for akademikere i regionerne.

Danske Regioner og Akademikerne (AC) inviterer i samarbejde med Region Hovedstaden til et eftermiddagsarrangement, hvor vi sætter fokus på karrieremuligheder i Region Hovedstaden.

Akademikere i regionerne fortæller, at de arbejder i spændende faglige miljøer, at de samarbejder på tværs, og at de har opgaver, der har til formål at styre, administrere og udvikle det danske sundhedsvæsen, og opgaver inden for socialområdet og regional udvikling. Se mere om akademikernes mangeartede og spændende jobs i regionerne.

Kom og hør meget mere om karrieremuligheder i regionerne og få inspiration til jobsøgning den 24. oktober 2018 kl. 13 -16:30.

Du vil møde repræsentanter fra Region Hovedstaden og chefkonsulent, Michala Jessen og seniorspecialist Mette Christensen, som begge er medarbejdere i Region Hovedstaden.

Desuden vil der være et inspirationsoplæg om, hvordan du får bragt dig i spil til jobbet. Karrierekonsulent Frederik Iuel, Djøf, giver dig værktøjer og gode råd, som du kan bruge både når du søger job i en region og i enhver anden virksomhed.

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Danske Regioner, Region Hovedstaden og Akademikerne (AC)