Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE MØDE: Job på professionshøjskolen Absalon

ONLINE MØDE: Job på professionshøjskolen Absalon

Er du usikker på, hvor du kan søge arbejde, men ved at du gerne vil arbejde på en uddannelsesinstitution?

Ud over at uddanne pædagoger, folkeskolelærere, sygeplejersker og socialrådgivere mm. tilbyder Absalon også videreuddannelse for selvsamme professionsbachelorer. Dertil kommer arbejdet med forskning og udvikling.

På selve dagen kan du møde Margit Nygård Mikkelsen, der er Centerchef for pædagogik hos Absalon. Hun vil fortælle lidt om Absalon som uddannelsesinstitution og arbejdsplads, og så er der mulighed for at stille spørgsmål.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da mødet foregår via en digital platform. Du vil modtage en mail med besked om, hvordan du kommer på kort inden mødet. Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt.