Dagpengetælleren er genstartet den 1. september. MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Klik her, og find svar på dine coronaspørgsmål. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Online: Julequiz og et godt grin med Eskelund og MC

Online: Julequiz og et godt grin med Eskelund og MC

Tag et break fra hverdagen, og deltag i MA’s julequiz. Du er garanteret to lystige timer i selskab med stand-up duoen Carsten Eskelund og Michael ’MC’ Christiansen, der sammen har skabt quizshowet ”Den Hvide Lektie”.

Carsten Eskelund er tv-aktuel med ”Den dybe tallerken” i samarbejde med Jan Gintberg, og MC er kendt fra bl.a. tv-programmer som ”Tjenesten – Nu på TV ”og radioprogrammet ”Tjenesten på P3”. Tilsammen sørger de for knivskarp comedy og motion til hjernecellerne – og de går sikkert ikke af vejen for også at give MA og beskæftigelsessektoren tørt på.

Find gerne julegodterne frem og skænk en god kop mokka eller et glas vin, så du er klar ved tastaturet kl. 13. Der vil være præmier til de tre bedste og hurtigste besvarelser.

Du kan deltage som enkeltperson eller samle en gruppe venner/kolleger/studiekammerater til en fælles oplevelse (kun én af jer skal tilmelde jer).

Quizzen foregår på Zoom, og du vil have mulighed for også at se de øvrige deltagere. Du vil modtage et link til arrangementet i god tid inden, du skal gå på. Selve quizzen gennemføres via Kahoot.

Når du logger ind, skal du skrive dit navn og din by, så vi har en mulighed for at identificere dig, hvis du vinder præmien.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, kurset holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du typisk via mail dagen før kurset.