Karriere som idrætskandidat

Karriere som idrætskandidat

Er du kandidat i Idræt, kan du lande i mange forskellige typer af job. For du har både en solid, faglig viden og en bred viden inden for det idræts- og sundhedsfaglige område.

Det kræver blot, at du kan navigere i et bredt jobmarked og se, hvordan din viden og dine kompetencer kan sættes i spil.

Kom og få inspiration ved MA’s karrierearrangement i Vejle for idrætsuddannede medlemmer bosat i region Syddanmark og region Midtjylland. Her vil en række profiler, som har læst Idræt, bl.a. fortælle, hvad ”idrættere” er så gode til. Og det er præcis din ammunition, når du skyder med skarpt i dine fremtidige jobansøgninger!

Mød andre idrætsprofiler
Du vil møde fem idrætskandidater uddannet fra SDU eller AU. De fire af dem kan du møde ved uformelle ”Table talks”, som foregår i mindre grupper. Dagens fællesoplæg er ved:

  • Arne Gårn, som er programleder ved det nyåbnede Steno Diabetes Center i Odense. Han arbejder med at styrke diabetesindsatsen i kommunerne og almen praksis.
  • Lasse Ziska, der er specialkonsulent i Syddjurs Kommune. Han arbejder med Smart City, intelligente løsninger og implementering af digitale strategier, som skal bidrage til at skabe det gode liv for borgerne i kommunen

Derudover vil du selvfølgelig også møde de andre deltagere med en baggrund som din – og hvem ved, måske de også giver dig inspirationen til din fremtidige karrierevej?

MA byder på kaffe/the, vand samt frokost.

Du får refunderet dine udgifter til transport efter MAs gældende regler.