København som kongres- og eventby

København som kongres- og eventby

København er lige nu nummer 14 på den internationale liste over mest populære kongresbyer. Med en omsætning på 11,4 mia. kr. alene i 2017 står Hovedstaden for 44 % af omsætningen på det danske mødemarked, der både dækker over kongresser og virksomhedsmøder.

Hovedstadens andel af omsætningen på det danske mødemarked er vokset gennem de seneste år, og netop nu er der planer om cirka 8.000 nye hotelværelser i København, så alt tyder på fortsat vækst.

Trends og jobmuligheder

Vi har inviteret Kit Lykketoft, der er Director of Convention i Wonderful Copenhagen, til at give et overblik over udviklingen på området. Hun fortæller samtidig om afdelingens arbejde og om udvalgte projekter. Endelig giver hun sit bud på, hvor eventuelle jobmuligheder for akademikere ligger inden for arbejdsfeltet, og hvilke kompetencer man skal besidde, hvis man skal arbejde i branchen.

Om Convention-afdelingen i Wonderful Copenhagen

Convention (kongresafdelingen) arbejder på at udvikle og tiltrække erhvervsturisme til København. De byder bl.a. ind på de internationale kongresser, møder, corporate events og sportsbegivenheder, som Wonderful Copenhagen hvert år er med til at vinde til København.