Selvbetjeningen og vores medlemssystem er ude af drift. Det betyder, at vi heller ikke har mulighed for at hjælpe dig, hvis du ringer til os. Mens vi arbejder på at få det op at køre igen, så kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Kommunikatør i en politisk styret organisation

Kommunikatør i en politisk styret organisation

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde med kommunikation i en interesseorganisation? Eller er du i tvivl om, hvad det generelt kræver af dig at styre projekter sikkert igennem i en politisk styret organisation?

Så kig ind, når MA får besøg af Charlotte Bender, der er kommunikationschef i Tandlægeforeningen, den faglige sundhedsorganisation for tandlæger.

Hun vil give dig et indblik i, hvad der sker i maskinrummet i kommunikationsafdelingen i Tandlægeforeningen, men også give gode råd omkring arbejdet i politisk styrede organisationer. Det kræver nemlig et skarpt blik for processer, visioner og opinionsdannere. Hun fortæller desuden, hvilke akademiske og personlige kompetencer der har været væsentlige styrker i hendes arbejdsliv.

Charlotte Bender har tidligere været chef for kommunikationsområdet i bl.a. Københavns Professionshøjskole, Sundhedsplatformen, HK, Fødevarestyrelsen og Ministeriet for familie, forbruger og fødevarer. Hun er oprindeligt uddannet mag.art. i Litteraturvidenskab.