Kommunikatør i en politisk styret organisation

Kommunikatør i en politisk styret organisation

Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde med kommunikation i en interesseorganisation? Eller er du i tvivl om, hvad det generelt kræver af dig at styre projekter sikkert igennem i en politisk styret organisation?

Så kig ind, når MA får besøg af Charlotte Bender, der er kommunikationschef i Tandlægeforeningen, den faglige sundhedsorganisation for tandlæger.

Hun vil give dig et indblik i, hvad der sker i maskinrummet i kommunikationsafdelingen i Tandlægeforeningen, men også give gode råd omkring arbejdet i politisk styrede organisationer. Det kræver nemlig et skarpt blik for processer, visioner og opinionsdannere. Hun fortæller desuden, hvilke akademiske og personlige kompetencer der har været væsentlige styrker i hendes arbejdsliv.

Charlotte Bender har tidligere været chef for kommunikationsområdet i bl.a. Københavns Professionshøjskole, Sundhedsplatformen, HK, Fødevarestyrelsen og Ministeriet for familie, forbruger og fødevarer. Hun er oprindeligt uddannet mag.art. i Litteraturvidenskab.