Få styr på dine kompetencer

Få styr på dine kompetencer

Det kan være svært at sætte ord på egne kompetencer. For hvad er det egentlig: Kompetencer, kvalifikationer, viden og egenskaber? Hvad er hvad? Og hvordan får man overblik over ord og får fokus på, hvad man kan og ikke blot beskrevet, hvad man har gjort.

Vi tager udgangspunkt i det vellykkede for derigennem at skabe bevidsthed om, at kompetencer dækker over langt mere end blot ens faglighed, og vi sætter ord på dét, som for mange akademikere forekommer at være varm luft eller i bedste fald uden for deres faglighed. Med denne kortlægning af kompetencer bliver du bedre klædt på til at søge job, dvs. at motivere og gøre dine ansøgninger mere relevante og målrettede.

Workshoppens mål er at sætte en proces i gang, så du bliver bevidst om egne vaner, tanke- og reaktionsmønstre samt faglige og personlige værdier, kompetencer og drivkræfter. Med en øget bevidsthed om, hvad der driver dig fremad og opad, og hvad der stopper dig, får du styrket dine muligheder for at definere dine mål og bevæge dine tanke- og handlemønstre i en positiv retning.

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej