LinkedIn for øvede – Lær hvordan du netværker dig til et job via LinkedIn

LinkedIn for øvede – Lær hvordan du netværker dig til et job via LinkedIn

Du har en profil på LinkedIn, men nu vil du gerne have konkrete værktøjer til at bruge LinkedIn professionelt?

Strategisk brug af LinkedIn

Du er allerede aktiv på LinkedIn. Du har styr på hvordan du liker, deler og kommenterer men tænker, at du vil gerne have flere tips til, hvordan du kan bruge LinkedIn i din jobsøgning? Ja, så er denne kombinerede oplæg/workshop for dig.

På kurset skal vi snakke om strategisk opbygning af dit netværk. Vi taler fx om, hvordan du sikrer, at dem du vil connecte med, rent faktisk accepterer at være en del af dit netværk. Vi skal også omkring, hvordan du kommer ud over rampen med dine indlæg på LinkedIn, og hvordan bliver du anerkendt som vidende på dit fagområde.

Og hvad virker bedst, video, billeder, tekst? Her vil vi komme omkring både det tekniske som algoritme, hvordan du sikrer dig at ramme de rigtige i dit netværk med dine indlæg og meget mere. Vejen til succes ligger i hvordan du hjælper dit netværk.


Om oplægsholderen

Underviser er Tonny Mikkelsen. Tonny har tidligere rådgivet såvel kommuner og private virksomheder i forhold til deres LinkedIn-strategi. Læs mere på TonnyMikkelsen.dk


VIGTIGT!

Du skal medbringe bærbar PC/MAC til kurset – Tablet/IPad, kan medbringes hvis ikke andet er muligt, du skal dog være opmærksom på at flere af de øvelser vi skal igennem kan være vanskelige at udføre på Tablet/IPad.

Undervisningen vil være en kombination af oplæg, dialog/spørgsmål og workshop.

 

MA byder på kaffe/te og en sandwich til frokost.

Der er gratis parkering foran Stjerneskibet på Havnegade og på p-plads via Tolderlundsvej

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej