Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Life science- og sundhedsnetværk

Life science- og sundhedsnetværk

Har du en naturvidenskabelig eller sundhedsfaglig baggrund – og er du interesseret i job i pharma, biotek, medico eller sundhedssektoren?

MA’s nye life science- og sundhedsnetværk kan være det, som fører dig til jobbet.

I netværket vil vi have fokus på Danmarks mange spændende virksomheder eller organisationer på området. Du vil få specifik viden om sundhedsbranchen og dens ”undergrene” – og også adgang til konkrete kontaktpersoner i organisationer og virksomheder.

Kom og vær med på vores første møde, tirsdag den 4. juni, kl. 9.15 – 12. 🙂 

Netværkets indhold

Du vil sammen med de øvrige deltagere i netværket:

  • udforske karrieremuligheder i den brede sundhedsbranche
  • øge kendskabet til sundhedsbranchens forskellige ”del-brancher”, lige fra de spirende biotek-virksomheder til de større pharmavirksomheder eller kommunernes brede sundhedsindsats
  • arrangere virksomhedsbesøg, deltage på messer, opsøge kursusmuligheder osv.
  • invitere eksperter og oplægsholdere, fx inden for rekruttering.

Din profil

  • Du er færdiguddannet kandidat eller studerende inden for naturvidenskab eller sundhed i bred forstand.
  • Du er indstillet på at deltage aktivt i netværket, fx med spørgsmål, ideer, planlægning af arrangementer i netværket, osv.

Kontaktpersoner

  • Stifter og tovholder af netværket er Dorthe Ryom, som du er velkommen til at kontakte med evt. spørgsmål: dortheryom@hotmail.com
  • Fra MA deltager Karin Rose Kolding, som du også er velkommen til at kontakte: krk@ma-kasse.dk

Første møde i netværket

er tirsdag den 4. juni, kl. 9.15 – 12. Her vil vi bl.a. brainstorme på relevante events, virksomhedsbesøg og spændende oplægsholdere. Vi glæder os til at se dig 🙂

Hvis arrangementet er fuldt booket, kan du skrive til karriererådgiver Karin Rose Kolding. Så sørger hun for, at du kommer med i netværket fremadrettet.