Life Science temadag

Life Science temadag

Få indblik i udviklingen og inspiration til job inden for Life Science på MA’s temadag, hvor du får mulighed for at møde Virtus og LEO Pharma.

Dagen sætter fokus på arbejdsopgaverne inden for digitalisering, patienter/kunder og produkter:

  • Virtus arbejder med virtuel fjernundervisning af børn. Virtus har hentet inspiration og idéer fra Rigshospitalet, og produktet er virtuel læring til børn, der er langtidssygemeldt eller af anden grund ikke kan følge den almindelige undervisning i skolen. Virtus har ambitioner for eleverne, der ligger langt ud over at dække de faglige huller, som sygdom, handicap eller personlige problemer kan skabe. Du møder antropolog Charlotte Bredahl Jacobsen, der er medudvikler af programmet.
  • LEO Pharma kommer med bud på det nyeste inden for digital sundhed og fortæller om tæt samspil med kunder og brugere af deres produkter – især når det gælder håndtering af hudsygdomme. Virksomheden har etableret Leo Innovation Lab. Vi vil høre, hvordan dialogen med kunderne/patienterne forløber, og hvordan den nye oplevelse af sundhed kommer ind i opgaverne. Desuden fortæller LEO Pharma, hvilke kompetencer og typer af medarbejdere de kigger efter, når de rekrutterer. Du møder Anders Daniel Andersen, som er Senior Scientific Advisor hos LEO Pharma.

Dagens program: 

11.30 – 12.15     Virtus

12.15 – 12.50     Frokost (MA sørger for en sandwich)

13.00 – 14.30    LEO Innovation Lab

 

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej