MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Målret cv og ansøgning til jobbet

WEBINAR: Målret cv og ansøgning til jobbet

At kunne skrive et målrettet CV og en motiveret ansøgning er essentielt for at komme gennem nåleøjet og blive indkaldt til en jobsamtale.

Dit cv er en vigtig del af dit ansøgningsmateriale, og mange arbejdsgivere bruger kun kort tid på at læse det, inden de beslutter sig for, om du er gået videre.

Din ansøgning er en kommunikationsopgave, hvor du først og fremmest skal skrive dig ind i jobbet. Den skal være kort og klar og samtidig gøre dig så interessant, at du bliver kaldt til samtale.

På dette webinar får du inspiration til, hvordan du kan optimere chancerne for, at dit ansøgningsmateriale havner i den rigtige bunke.

Vi kommer omkring:

  • Forskellige typer cv og ansøgninger
  • Hvad skal et cv og en ansøgning indeholde
  • Layout mm.

Webinaret er startskuddet til dit videre arbejde derhjemme. Du har efterfølgende mulighed for at booke en karrieresamtale og få individuel sparring af en karriererådgiver.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler. Mikrofon og kamera får du ikke brug for, da kun værten er synlig og hørbar.

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er kl. 12 hverdagen før, webinaret holdes. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom. Linket modtager du via mail.