Magistrenes mange jobmuligheder

Magistrenes mange jobmuligheder

Hvad har Forsvaret, Energinet og Gældstyrelsen til fælles? De ansætter magistre. Kom og mød to profiler, der er landet i stillinger, de ikke havde regnet med at havne i, og mød HR, der ansætter akademiske profiler med både humanistiske, samfundsvidenskabelige og naturvidenskabelige baggrunde.

Du er måske nysgerrig på, hvad der findes af forskellige karrieveje?

Der er brug for magisterprofiler mange steder, og dette arrangement er for alle, som har lyst til at træde et nysgerrigt skridt ind i tre vidt forskellige karriereveje. Du kan blive klogere på jobtyper og virksomheder, som du måske ikke overvejede, da du valgte din uddannelsesretning.

Du møder to magistre:

  • Emil Pope, cand. mag. I filosofi med tilvalg i organisatorisk kommunikation. Emil arbejder som forretningsudvikler ved Forsvaret, Forsvarsakademiet, Koncernfælles Kursusadministration: ”som forretningsudvikler har jeg mange bolde i luften, som hver kræver sine greb – her hjælper min brede profil fra filosofien, resten finder jeg ud af undervejs”.
  • Dorthe Thomsen, bachelor i sociologi og historie og kandidat i kulturhistorie og filosofi. Dorte er kommunikationskoordinator i Datahub ved Energinet: “Jeg arbejder med kommunikationen både internt og eksternt og med forandringsledelse. Derudover arbejder jeg op imod bestyrelsen, det vil sige strategisk materiale samt planlægning og præsentation


Mød også HR og få svar på dine spørgsmål

Line Orloff Christensen er HR og udviklingskonsulent ved Gældstyrelsen. Hun har bred erfaring med at ansætte mange forskellige profiler. Hør hendes gode råd og anbefalinger, når du søger job.