Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Morgenbrief – Mød Line Renate Hanssen, chef for analyse og politik, Aarhus Universitet

WEBINAR: Morgenbrief – Mød Line Renate Hanssen, chef for analyse og politik, Aarhus Universitet

Vil du gerne arbejde som akademisk medarbejder? Så skal du tilmelde dig dette arrangement! Du får nemlig mulighed for at møde Line Renate Hanssen, som til dagligt arbejder som chef for analyse og politik, en afdeling i universitetsledelsens stab på AU, som bl.a. arbejder for at sikre bedst mulig understøttelse af Universitetsledelsen og således bidrage til at realisere AUs strategiske mål. Opgaverne inkluderer sekretariatsbetjening, produktion og kommunikation af ledelsesinformation, projektledelse af tværgående strategiske projekter (fx om forskningsfrihed, diversitet, klima og internationalisering), forberedelse og facilitering af interne beslutningsprocesser og bidrag til varetagelse af Aarhus Universitets interesser.

Line vil fortælle om AU som arbejdsplads, typer af arbejdsopgaver i afdelingen, profiltyper, og om hvad hun lægger vægt på i rekrutteringen af nye medarbejdere. Hun har fx netop ansat en projektleder samt en akademisk medarbejder og den proces vil Line fortælle om. Der vil også være tid til at stille spørgsmål.

Du skal have adgang til en PC/MAC med højtaler, mikrofon og gerne kamera, da dette er et WEBINAR, der foregår via Zoom.