Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

WEBINAR: Mød Sebastian Bune, campusansvarlig for Campus Bindslevs Plads

WEBINAR: Mød Sebastian Bune, campusansvarlig for Campus Bindslevs Plads

Er du interesseret i jobmuligheder indenfor biblioteksområdet? Så deltag i dette webinar, hvor du kan møde Sebastian Bune, cand.mag. i engelsk og nordisk sprog og i dag ansat som Campusansvarlig for Campus Bindslevs Plads – en institution, der samler bibliotek, ungdomsuddannelser, folkeskolen i Silkeborg, Den Kreative Skole og TH Langs skole. Nå ja og derudover er Sebastian også skønlitterær forfatter og ses jævnligt på en scene med en mikrofon i hånden og noget på hjerte.

Sebastian vil fortælle om jobmuligheder inden for biblioteksområdet, hvor han har haft et skærpet fokus på rekruttering af humanister. Han vil komme ind på den transformation bibliotekerne har været igennem, og hvilken betydning den har i forhold til rekruttering. Der vil også være god tid til spørgsmål.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da dette er et WEBINAR, der foregår via Zoom.