Dagpengetælleren er genstartet den 1. september. MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Klik her, og find svar på dine coronaspørgsmål. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE: Mød Skatteforvaltningen og hør om dine karrieremuligheder

ONLINE: Mød Skatteforvaltningen og hør om dine karrieremuligheder

Der er investeret massivt i Skatteforvaltningens nye styrelser, og det er ikke slut endnu. Siden etablering af flere nye styrelser i 2018 og frem mod 2021, skal der rekrutteres op mod 3.000 nye medarbejdere. Flere af dem i helt nye stillinger. Der er tale om en historisk stor og omfattende rekruttering af medarbejdere med mange forskellige kompetencer.

MA inviterer dig nu til et arrangement med Administrations- og Servicestyrelsen, som er en del af Skatteministeriets koncern, og som understøtter de 10 specialiserede styrelser med fælles funktioner, herunder rekruttering. Her kan du møde en rekrutteringspartner, som vil fortælle om rekruttering i Skatteforvaltningen og de mange forskellige karrieremuligheder.

Tilmeld dig allerede nu!  

Deadline: Den 1. november 2020 (tilmelder du dig senere, er du ikke garanteret at få link tilsendt, da vi typisk sender link til Zoom dagen inden arrangementet afholdes).

Hvor: Online via Zoom