Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Morgenbrief: Mød Teknologisk Institut

Morgenbrief: Mød Teknologisk Institut

Start dagen med en kop morgenkaffe og en croissant og få spændende viden om, hvordan det er at arbejde i krydsfeltet mellem forskning og virksomheder, mellem teknologi og mennesker. Til dette morgenbrief møder vi Anne Louise Dannesboe Nielsen, centerchef i Fødevareteknologi hos Teknologisk Institut. Anne Louise vil give en præsentation af Teknologisk Institut og fortælle om rekrutteringsprocedurer i virksomheden.

I vil også møde Maja Krogsøe Skou, som arbejder som konsulent ved Teknologisk Institut. Maja er cand.scient i molekylær ernæring og fødevareteknologi fra AU i 2018. Maja vil fortælle om sin vej ind på arbejdsmarkedet. Hun vil fortælle om sin hverdag, hvad hun laver, hvilke kompetencer hun benytter fra sin uddannelse og hvordan hun fik jobbet.

Til arrangementet vil der være tid til dialog og spørgsmål.

OBS: Aalborggensiske medlemmer har mulighed for at få transportgodtgørelse!

Vel mødt