Vejen til det første job

Vejen til det første job

Mød Maria og Andrea, der som nyuddannede fandt vej til konsulentbranchen

Er du i tvivl om, hvor du passer ind? Hvordan dine kompetencer bedst sættes i spil i en virksomhed? Hvordan du bedst kommer i kontakt med arbejdsgiverne?

Så kig ind, når Andrea Nielsen og Maria Otte Arildsen fortæller om deres vej til det første job i henholdsvis NEXTSTEP by Bindslev og SAP og om de opgaver, de varetager her.

NEXTSTEP by Bindslev kalder sig velfærdsentreprenører og arbejder bl.a. med projekter som Demensalliancen, Nordic Safe Cities og Better Food for More People. 

Andrea er nu ansat som programleder, hvor hun leder alliancer og camps samt arbejder med strategiske udviklingsprocesser. Hun har en master i International Relations and Development Studies og en bachelor i International Business Communication.

SAP er en af verdens førende leverandører af virksomhedssoftware, der sikrer bedre forretningsstyring. SAP har sidste år åbnet et digitalt eksperimentarium i København målrettet virksomheder, der gerne vil have nyt perspektiv på deres digitale potentiale.

Maria er ansat som Commercial Business Partner for Services. Hun har en master i Social Entrepreneurship & Management og en bachelor i Cultural Encounters & International Studies.