Jobfair 2019 i København: Udforsk dine jobmuligheder i Syddanmark!

Jobfair 2019 i København: Udforsk dine jobmuligheder i Syddanmark!

En masse spændende virksomheder fra Syddanmark flytter til København for en dag – og du kan møde dem!

På Syddansk Jobfair 2019 får du mere at vide om dine karrieremuligheder i Syddanmark, og du får lejlighed til at tale konkrete jobåbninger med over 20 forskellige virksomheder. Mød bl.a. flere af de udflyttede styrelser, der rekrutterer på livet løs i øjeblikket.

Messen er både for dig, der bare er nysgerrig, og dig, der mere seriøst overvejer at søge job vest for Storebælt. Jobfair 2019 er et samarbejde mellem work-live-stay southern denmark, MA og en række a-kasser.

Ikke en traditionel jobmesse
Velvidende at springet kan være stort, når man overvejer at flytte sig selv og måske sin familie til en ny landsdel, vil der være et syddansk tilflytterteam, som står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have; hvad enten det drejer sig om bolig, skoler, fritidsmuligheder eller noget helt tredje.

På Syddansk Jobfair 2019 får du:

  • Viden om dine karrieremuligheder i Syddanmark
  • Mulighed for at tale konkrete jobåbninger med over 20 forskellige virksomheder
  • Rådgivning fra syddanske tilflytterteams

Det er muligt at få passet børn i et indrettet legerum på messen, hvis du/I ønsker ro til at gå rundt og tale med virksomhederne.

Jobfair 2019 finder sted søndag den 27. januar 2019 kl. 11 – 15 i Ridehuset på Frederiksberg Slot. Roskildevej 28 A, 2000 Frederiksberg C

Messen er gratis, men du skal tilmelde dig. Klik på den røde tilmeldingsknap som sædvanligt. Herfra ledes du direkte ind på Jobfairs hjemmeside.

Vil du gerne være ekstra godt forberedt?
Så tag med på en af MA’s bootcamps, som vi afholder den 16. januar i København og den 22. januar i Odense. Her vil du blive klogere på research af virksomheder, brugen af LinkedIn, do’s and dont’s på selve dagen og den efterfølgende opfølgning. Vi tager udgangspunkt i dine behov, overvejelser og spørgsmål. Tilmeld dig bootcamp i København her og bootcamp i Odense her