MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINEWORKSHOP: Vil du arbejde som kvalitativ researcher?

ONLINEWORKSHOP: Vil du arbejde som kvalitativ researcher?

For antropologer og lignende faggrupper

Brænder du for at lave kvalitativ research, brugerundersøgelser, observationsstudier? Er du antropolog, etnolog eller lignende? Så kom og bliv inspireret og få fornyet energi og værktøjer til din jobsøgning. 

I workshoppen sætter vi de kvalitative researchkompetencer i centrum og henter inspiration fra Design-Thinking og antropologi til jobsøgningen.

Vi ser på dine kompetencer: Hvad byder du ind med, og hvilken værdi kan du skabe for organisationer med din faglighed? Hvordan har andre antropologer (og lignende faggrupper) haft succes med at arbejde med uopfordret jobsøgning? Hvordan er de kommet til gode jobs? Vi bliver klogere på vejene dertil.

Vi læser jobopslag og undersøger arbejdsgiveres behov. Der vil være cases, øvelser og oplæg. Udgangspunktet er, at jobsøgning og jobskabelse består af et hav af informanter og af behov som skal forstås. Og at du som antropolog eller beslægtet profil (fx cand.pæd. i pædagogisk antropologi, kandidat i anvendt kulturanalyse, sociolog eller lignende), har de kompetencer som skal til. Skal vi gå i gang?

Workshoppen afholdes af antropolog Trine Paludan og afsluttes med dannelse af et netværk som vil blive faciliteret af MA i opstartsfasen.

Kurset foregår online via Zoom. Du vil få tilsendt link til Zoom forud for arrangementet. Vær i den forbindelse opmærksom på, at der er deadline for tilmelding (hver)dagen før kl. 12.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.