Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE KURSUS Assertiv kommunikation: Træd i karakter og få dit budskab igennem

ONLINE KURSUS Assertiv kommunikation: Træd i karakter og få dit budskab igennem

På denne workshop arbejder vi med, hvordan du kan komme klart igennem med dine budskaber ved at anvende assertion som værktøj gennem alle faser af jobsøgningsprocessen.

Assertion er ikke mystik eller en særlig gave, som nogle har, og andre er gået glip af. Det er i første omgang en række færdigheder og teknikker, som man kan lære, hvis man ønsker det. Hvis du bruger disse teknikker, vil du kunne kommunikere assertivt, hvilket ganske enkelt er en meget effektiv og ligeværdig kommunikationsform.

På workshoppen gennemgår vi de adfærdsmåder og kommunikationsformer, der knytter sig til assertion. Gennem teori og træning bliver du opmærksom på, hvordan du kan styrke eller ændre din kommunikation – og du får et godt værktøj til at indarbejde en hensigtsmæssig adfærd og styrke din personlige gennemslagskraft og selvværd.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da undervisningen på dette Onlinekursus foregår via Zoom. Du vil modtage en mail med link til Zoom. Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt (dagen før).