Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE KURSUS: Din ansøgning peger ind i fremtiden

ONLINE KURSUS: Din ansøgning peger ind i fremtiden

Din ansøgning og dit cv er en kommunikationsopgave – et samlet salgsbrev – hvor du først og fremmest skal skrive dig ind i jobbet ved at profilere og italesætte den værdi, du kan skabe for den givne organisation.

Vi fokuserer primært på ansøgning på opslåede stillinger, men du vil også blive skarpere på, hvordan du kan arbejde med uopfordrede ansøgninger.

Workshoppen er startskuddet til et videre arbejde derhjemme.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da undervisningen på dette Onlinekursus foregår via Zoom. Du vil modtage en mail med link til Zoom. Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt (dagen før).

Du er desuden velkommen til efterfølgende at booke tid til en sparring på ansøgning og cv via MA’s hjemmeside, hvor du kan få karriererådgiverens tilbagemelding på dit videre arbejde.