Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINEKURSUS: Målret cv og ansøgning til jobbet for dimittender

ONLINEKURSUS: Målret cv og ansøgning til jobbet for dimittender

Du er nyuddannet, og du har måske ikke den store erfaring med at skrive cv’er og ansøgninger. At kunne skrive et målrettet CV og en motiveret ansøgning er essentielt for at komme gennem nåleøjet og blive indkaldt til en jobsamtale.

Dit cv er en vigtig del af dit ansøgningsmateriale, og mange arbejdsgivere bruger kun kort tid på at læse det, inden de beslutter sig for, om du er gået videre.

Din ansøgning er en kommunikationsopgave, hvor du først og fremmest skal skrive dig ind i jobbet. Den skal være kort og klar og samtidig gøre dig så interessant, at du bliver kaldt til samtale.

På denne workshop får du inspiration til, hvordan du kan optimere chancerne for, at dit ansøgningsmateriale havner i den rigtige bunke.

Vi kommer omkring:

  • Forskellige typer cv og ansøgninger
  • Hvad skal et cv og en ansøgning indeholde
  • Layout mm.

Workshoppen er startskuddet til et videre arbejde derhjemme.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da undervisningen på dette webinar foregår via Zoom. Du vil have mulighed for at chatte med oplægsholderen, men der vil ikke blive tale om samspil mellem webinarets deltagere.

Du vil modtage en mail med link til Zoom.

Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt (hverdagen før = onsdag den 26. august kl. 12).