Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE MØDE: Job i erhvervsgymnasiet

ONLINE MØDE: Job i erhvervsgymnasiet

U/NORD er en uddannelsesinstitution, der tilbyder kurser, gymnasiale- og erhvervsuddannelser. Der er ca. 600 medarbejdere og 14.000 elever og kursister fordelt på afdelinger i Frederikssund, Hillerød, Helsingør og Lyngby.

På onlinemødet får du gode råd til at søge job på et erhvervsgymnasium, et indblik i U/NORD som uddannelsesinstitution – og så får du mulighed for at stille direkte spørgsmål til Ivar Ørnby, der er uddannelsesdirektør for de gymnasiale uddannelser.

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da mødet foregår via en digital platform. Du vil modtage en mail med besked om, hvordan du kommer på kort inden mødet. Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt.