Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE MORGENCAFÉ: Energi og motivation

ONLINE MORGENCAFÉ: Energi og motivation

At bevare energi og motivation kan være en styrkeprøve her i Corona-tiden. Grubleri og bekymringer kan tage overhånd, handlekraft kan lammes, og hvad skal man egentlig stille op?

Workshoppen stiller skarpt på de ting, man kan gøre. Du vil få et fagligt oplæg inspireret af bl.a. metakognitiv terapi og blive introduceret til en række konkrete metoder til at arbejde med motivation og energi i det daglige.

Du vil også få inspiration til, hvordan du – trods situationen – kan gå mere i dialog med arbejdsmarkedet, eksperimentere mere og få mere accept, flere handlinger og mindre selvkritik ind i din hverdag.

Der vil være øvelser og dialog med andre. En god og inspirerende start på dagen!

Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da undervisningen på dette Onlinekursus foregår via Zoom. Der vil være oplæg og gruppearbejde i virtuelle rum. Du vil modtage en mail med link til Zoom. Vær i den forbindelse opmærksom på, at tidsfrist for tilmelding ligger tidligere end normalt.