Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål, ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINE: Tag med til Kulturmøde Mors

ONLINE: Tag med til Kulturmøde Mors

Kulturmøde Mors er desværre aflyst som fysisk møde i år, men du kan følge med i en række online debatter i stedet.

Kulturmødet har online aktiviteter i perioden 20.-22. august. Det er en god anledning til at få overblik over centrale dagsordner på området – og til at få skarpere vinkler på dit ansøgningsmateriale, hvis du søger ind i feltet.

Få overblik over programmet for online aktiviteter på Kulturmøde Mors her. Det fulde program offentliggøres d. 1. august 2020, men det er en god idé at tilmelde sig nyhedsbrevet, så du er orienteret i god tid.

Glæd dig bl.a. til podcast, live-debatter, kunstøjeblikke og samtaler om kunst og kultur. Det digitale program bliver udviklet i tråd med Kulturmødet Mors’ 6 temaspor. 

Blandt samarbejdspartnere kan nævnes ARoS, Kunsten og Utzon Center, Kulturmonitor, Politiken, KL, Dansk Magisterforening, Dansk Kulturinstitut, Arkitektforeningen og DR.

Tilmelding

Tilmelding sker via Kulturmødets hjemmeside – https://www.kulturmoedet.dk  – når programmet bliver offentliggjort.