MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINEKURSUS: Forretningsforståelse

ONLINEKURSUS: Forretningsforståelse

Er du ny på arbejdsmarkedet og lidt blank på, hvordan organisationer/virksomheder tænker og handler? Så brug et par timer på at få din grundlæggende forretningsforståelse på plads.

Forretningsforståelse efterspørges nemlig i stadig højere grad – både hvis du søger fondsmidler, arbejder i det private, i en NGO eller i det offentlige. Workshoppen giver derfor indblik i fx SWOT analysen og den grundige research, som du konkret kommer til at arbejde med i workshoppen.

Workshoppen vil give dig mulighed for at identificere, hvordan dine kompetencer skaber værdi for en virksomhed eller organisation og derigennem hjælpe dig til at kommunikere mere forretningsorienteret.

Kurset foregår online via Zoom. Du vil få tilsendt link til Zoom forud for arrangementet. Vær i den forbindelse opmærksom på, at der er deadline for tilmelding (hver)dagen før kl. 12.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangement ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.