MA’s kontorer holder fortsat lukket for personligt fremmøde. Regler og restriktioner ændrer sig løbende under corona – læs mere her.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ONLINEKURSUS: Jobsøgningsworkshop for Life science og Sundshedsnetværket

ONLINEKURSUS: Jobsøgningsworkshop for Life science og Sundshedsnetværket

Jobsøgningsworkshop for dig, der allerede er medlem af Life Science & sundhedsnetværket i MA, eller som er på vej ind i netværket.

Workshoppen tager udgangspunkt i cv og ansøgning, og du får tips til at skrive et overskueligt cv og en fremadrettet ansøgning til dit næste job. Dit materiale må gerne give et billede af dig som kommende medarbejder i virksomheden. Det gør du bedst ved at anskueliggøre, hvordan du skaber værdi i de opgaver, som du byder ind på at løse for virksomheden. Vi fokuserer primært på opslåede stillinger inden for Life Science & Sundhed.

Indsend materiale

Du skal indsende stillingsopslag, cv og ansøgningsudkast, når du er optaget på workshoppen. Vi vil inddrage dele af deltagernes materiale i anonymiseret form.

Du sender dit materiale mandag middag den 24. maj. Og du sender det til input@ma-kasse.dk

Du kan finde Life science & sundhedsnetværket i en lukket gruppe på Facebook, som hedder LiSiSu. Du kan tilgå den via dette link https://www.facebook.com/groups/2385923051629625

Praktisk info

Vær opmærksom på, at deadline for tilmelding er to dage inden kurset, dvs. mandag middag den 24. maj. Tilmelder du dig efter det tidspunkt, kan vi ikke garantere, at du får tilsendt link til Zoom.

Er du tilmeldt, vil du modtage en mail med link til Zoom dagen inden workshoppen. Du behøver en PC/Mac med kamera, højtaler og mikrofon, da undervisningen foregår online via Zoom.

NB: Du skal evt. justere i periodevisningen i bookingsystemet for at finde arrangementet. Hvis et arrangementet ligger mere end en måned fra den dato, hvor du prøver at tilmelde dig, skal du udvide datofeltet/perioden.

Vel mødt.