Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Politiet – en arbejdsplads for mange fagligheder

Politiet – en arbejdsplads for mange fagligheder

I politiet arbejder mere end 16.000 medarbejdere sammen om at forebygge og forhindre kriminalitet, så Danmark er et trygt og sikkert sted at bo og leve.

Langt størstedelen af de ansatte er uddannede fra Politiskolen, men derudover arbejder cirka 4.500 personer med andre fagligheder hver dag med opgaver inden for it-udvikling, juridisk rådgivning, presse og kommunikation, indkøb af politiets udstyr, forebyggelse af kriminalitet, samarbejde med kommuner og organisationer, rekruttering, personale og uddannelse, kriminalteknik og store efterforskningsopgaver.

Kom og mød to medarbejdere i politiet, der ikke har gået på politiskolen.

Søren Thomsen og Susan Juul Jensen har begge deres daglige gang i Rigspolitiet. Søren er uddannet idéhistoriker og analytisk journalist, ansat i kommunikationsafdelingen og vil fortælle om sine opgaver og rejse i politiet. Susan er cand.mag i engelsk og religionsvidenskab, sektionsleder i HR Civilrekruttering og vil fortælle om sine opgaver og politiet som en arbejdsplads for ’civile’.