Alle kontorer er lukket for personligt fremmøde, for vi ønsker at minimere risikoen for smitte. Vi har åbent for telefonerne fra kl. 10 til 14, men med begrænset bemanding. Har du spørgsmål, så send dem til selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

ReD Associates – forstå kundernes behov

ReD Associates – forstå kundernes behov

ReD Associates er et konsulenthus, der arbejder med at udvikle dyb indsigt i, hvordan og hvorfor forbrugerne træffer beslutninger. Det handler om at begribe kompleksiteten i verden og markedet og hjælpe med til at identificere nye muligheder for deres kunder.

Ud fra metoder hentet i humaniora og socialvidenskab kombineret med markedsanalyse og forretningsforståelse hjælper de kunderne med at kigge strategisk ind i markedet og forstå kundebehovene.

MA får besøg af senior konsulent Mathias Rigbolt fra Red Associates.

Mathias giver indblik i opgaver, metoder og de forretningsmæssige udfordringer på de hastigt skiftende markeder, som kunder kan stå overfor.

Vi får også mulighed for at høre om, hvad man kigger efter, når nye medarbejdere skal rekrutteres – og hvordan man som kandidat kan komme i betragtning, også selv om man ikke har den store forretningserfaring.