Det skjulte arbejdsmarked – skab værdi i SMV’erne

Det skjulte arbejdsmarked – skab værdi i SMV’erne

Hvorfor giver det mening at søge job i små og mellemstore (SMV) virksomheder, når man er akademiker? Fordi de virksomheder rummer masser af potentiale for job til dig.

En SMV har op til 250 ansatte, og 9 ud af 10 private virksomheder i Danmark tilhører dette virksomhedssegment.  Hos virksomhederne er der stort potentiale for hastig vækst og jobmuligheder. Virksomhederne har brug for at rekruttere ansatte, der har kompetencer til at løse de opgaver, som er nødvendige i virksomhedens fortsatte vækst. Det er opgaver inden for kommunikation til forbrugeren, salg via SoMe-kommunikation og forståelse for, at data er vejen til viden. Tværfaglighed, projekter og kompetensen til at formidle i et modtagerettet sprog er et af omdrejningspunkterne i virksomheden. Og evnen til at løse opgaver på tværs af fagligheder værdsættes i SMV’erne. På dagens workshop får du redskaber til din kommunikation med ejerleder i SMV, og du får præsenteret de behov, som SMV’erne har i deres innovationsprocesser. 

Kristina Falkvist og Louise Bruun Rosenbaum fra Akademikerkampagnen faciliteter workshoppen, der foregår mandag den 3. september, kl. 10 til 15. MA serverer en let sandwich til frokost.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej