Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Skal du med til Danmarks Læringsfestival?

Skal du med til Danmarks Læringsfestival?

Bootcamp i MA: 2. marts kl. 13-15
Danmarks Læringsfestival i Bella Center 4. og 5. marts

Danmarks Læringsfestival er en mulighed for at blive inspireret og opdateret som underviser, konsulent, redaktør, studerende, pædagog og leder. Festivalen samler hvert år mere end 8.000 professionelle fra undervisningsverdenen til konference, udstilling, videndeling, netværk o.m.a.

Danmarks Læringsfestival indeholder alt det nyeste inden for undervisning og læremidler præsenteret af førende producenter og aktører i uddannelsessektoren. Der er gratis adgang til udstillingen og til udstillernes oplæg efter først-til-mølle-princippet. Husk blot at registrere dig på https://danmarkslaeringsfestival.dk/for-besoegende/udstilling-oplaeg/

Deltag også i bootcampen hos MA

Vi mødes til en bootcamp inden festivalen, så du kan møde de andre deltagere fra MA og få input til, hvordan du får mest ud af din deltagelse.

Vi hjælper dig med at lægge en strategi for messen og gøre dig klar til mødet med arbejdsgiverne. Det kan være svar på spørgsmål som: Hvilke stande skal jeg besøge? Hvad skal jeg sige om mig selv? Hvad kan jeg forvente, når jeg tager med til læringsfestivalen? Har du andre spørgsmål, så tag dem med og få svar på bootcampen.

Trine Paludan og René Harboe Jensen står for bootcampen, og de er begge til stede i Bella Center onsdag den 4. marts, hvis du har brug for sparring på dagen.