Beskæftigelsesindsatsen er i gang igen; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Små og mellemstore virksomheder har vækstpotentiale

Små og mellemstore virksomheder har vækstpotentiale

Deltag i en to-dages workshop den 20. og 21. november kl 10-16 og bliv klogere på, hvordan du sælger dig ind i små og mellemstore virksomheder.

På workshoppens første dag er der fokus på tidens megatrends. Hvordan påvirker de opgaveløsningen i jobbene, og hvad du skal være opmærksom på i din jobsøgning? Vi kommer ind på, hvad der kendetegner de mindre virksomheder, og hvad der gør dem og deres ejerledere til noget ganske særligt. Desuden arbejder vi med, hvordan du formidler dit budskab skarpt og præcist, når du tilbyder dem dine kompetencer: Hvordan skaber du værdi i disse virksomheder? Vi har fokus på at identificere dit intuitive talent, og hvordan du bliver ekspert i at præsentere dig over for en arbejdsgiver.

På dag 2 arbejder vi med arketyper, og du bliver præsenteret for 4 arketyper på ejerledere. Du bliver klog på, hvad der kendetegner og driver dem, og hvordan det påvirker deres beslutninger, når de skal rekruttere nye medarbejdere til deres virksomhed. Vi kobler arketyperne på kommunikationsstile, og du får værktøjer, som du aktivt kan bringe i spil, når du søger job. I workshoppen løser vi konkrete virksomheders udfordringer og bringer vores nye værktøjer – værdiskabelse, kommunikationsstrategier og pitch – i spil.

Efter de to dages workshop samles vi igen til en opfølgningsdag (datoen meldes ud på kurset). På opfølgningsdagen udveksler vi erfaringer med at gå i dialog med virksomhederne. Vi drøfter effektive strategier for kontakt og planlægning af jobsøgningen samt udvikler videre på dit målrettede pitch.

Workshoppen holdes af Kristina Falkvist, Akademikerkampagnen

Vi glæder os til at se dig!