Søg undervisningsjob i Sverige

Søg undervisningsjob i Sverige

Ved du, at Sydsverige er et attraktivt arbejdsmarked med rigtig gode jobmuligheder, hvis du gerne vil undervise?

Pt. mangler der alene i Malmø over 800 folkeskolelærere hvert år som følge af meget store folkeskoleårgange, og fordi mange lærere går på pension. Danske lærere, der får job i Sverige oplever, at der er flere ressourcer både til den daglige undervisning, til specialopgaver som fx inklusionsopgaver og til det arbejde, der ligger ved siden af undervisningen.

I løbet af et par timer vil du blive klogere på, hvordan du kan komme til at undervise i Sverige. Du vil få viden om undervisningsrammerne, efteruddannelsesmuligheder samt løn og skatteforhold. Hvilke fordele er der for dig, der vil bo i Danmark og arbejde i Sverige? Hvilke fordele er der for dig, der gerne vil flytte til Sverige for at arbejde?

Vi får besøg af Daniel Lindbladh fra grundskoleforvaltningen i Malmø, Maria Bergström fra Arbejdsformedlingen i Malmø og Morten Fabricius Meyer fra Nordisk Jobstart +. De arbejder alle for at skabe større mobilitet mellem Danmark og Sverige.

09.00-09.05: Velkomst ved MA-kasse
09.05-09.45: Hvordan er arbejdsmarkedsituationen i Sverige v. Morten Fabricius Meyer
09.45-10.05: Job i Sverige v. Maria Bergström, AF
10.05-10.15: Pause
10.15-10.45: Lærer i Sverige hvilke muligheder er der og hvordan kan det passe for mig? V. Daniel Lindbladh. Malmø Kommune
10.45-11.00: Hvordan er det at være dansk lærer i et andet land v. (TBA. Person der underviser i Sverige, som er dansk)
11.00-12.00: Jobcafe og networking