Alle kontorer er lukket for personligt fremmøde, for vi ønsker at minimere risikoen for smitte. Vi har åbent for telefonerne fra kl. 10 til 14, men med begrænset bemanding. Har du spørgsmål, så send dem til selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Sprog og kommunikation – hvor er jobmulighederne?

Sprog og kommunikation – hvor er jobmulighederne?

Jobmarkedet udvikler sig hastigt, og det kan være svært at følge med i udviklingen inden for sprog og kommunikation. MA Odense holder temaarrangement for dig, der gerne vil have en genvej til de mange forskellige jobmuligheder i branchen.

Temaarrangementet er for dig, som er uddannet inden for eksempelvis sprog, kommunikation eller formidling, og som er nysgerrig efter eller mangler ny inspiration til, hvor jobbene er.

Du vil møde:

  • Christina E. Wanscher, cand.mag. i engelsk og kulturstudier. Christina arbejder som netværksleder hos RoboCluster og vil fortælle om hvilke tendenser og jobmuligheder hun ser inden for branchen samt sin vej til jobbet og hendes arbejdsopgaver.
  • Katja Arabelle Antabi, cand.mag. i fransk og engelsk og Marie Klingspor Jensen, nyuddannet cand.mag i engelsk. Både Marie og Katja er ansat ved Spillemyndigheden, hvor de arbejder med kommunikation. Hør om Spillemyndigheden, deres job og hvilke kompetencer, der er brug for som ansat i en generalist-funktion hos en styrelse.
  • Cecilie J. K. Johannsen, cand.mag. i spansk og spanskamerikanske studier med tilvalg i dansk. Cecilie er i dag International konsulent hos UCL, men begyndte sin karriere som underviser. Hun vil blandt andet dele de erfaringer, hun gjorde sig, da hun skiftede karrierespor.
  • Gitte Herløv Birkmose, cand.mag i spansk og økonomi . Fra 1. juni er Gitte Academy Training Coordinator and LMS administrator hos Mobile Industrial Robots. Hør om de overvejelser og erfaringer Gitte har gjort sig i sin karriere, og hvordan har hun brugt disse til at lande sit næste job.

MA byder på kaffe/te og frokost hos Alfred og Kamilla.