Startmøde for iværksættere

Startmøde for iværksættere

I MA oplever vi, at flere og flere medlemmer ønsker at etablere sig som selvstændig. Af samme årsag har vi inviteret Klavs Dahlgaard Hansen fra Startvækst Aarhus til at afholde et møde for iværksættere i MA regi. Startvækst Aarhus er en del af imidt – en fællesbetegnelse for alle, der arbejder for mere vækst i Midtjylland.  

Startmødet for iværksættere er for dig, der arbejder målrettet omkring din idé. Men du oplever at tiden løber fra dig og du mangler sparring på hvordan iværksætter universet udleves. Måske har du en hektisk hverdag, som gør det svært at realisere din idé? Måske mangler du inspiration fra andre der ligesom dig ønsker noget større? Måske ønsker du et større netværk som du kan spare med?

Hvad får du ud af startmødet?
På startmødet vil Klavs Dahlgaard Hansen give sparring på så mange aspekter, som der er tid og rum for. Mødet taget udgangspunkt i følgende:

Hvad skal du overveje før start? 
Hvor starter man og hvor slutter man? Vi gennemgår de vigtigste punkter og giver vores bud på en prioriteret rækkefølge på at løse dem.

Regnskab, SKAT og moms
Når du starter som selvstændig iværksætter/freelancer skal du lave regnskab og udføre forskelligt administrativt arbejde. Vi giver dig overblikket over hvad det indebærer – og det er ikke så slemt som det lyder.

De næste skridt
Hvad skal du gøre for at komme videre? Der er meget hjælp og sparing at få på hjemmesider, ved arrangementer og ved personlig vejledning. Du får overblik over hjælp, der findes til dig som iværksætter i Danmark. Under hele mødet kan du spørge og få svar på dine spørgsmål.