Selvbetjeningen og vores medlemssystem er ude af drift. Det betyder, at vi heller ikke har mulighed for at hjælpe dig, hvis du ringer til os. Mens vi arbejder på at få det op at køre igen, så kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Styr uden om ledighedsstress

Styr uden om ledighedsstress

Hvordan undgår man stress og opretholder sit selvværd under ledighed?

Mange mennesker oplever stress i forbindelse med ledighed; nogle allerede efter ganske kort tids ledighed.

Stressfaktorerne er mange: Du skal være jobsøgende under krav fra systemet, du skal håndtere præstationspres/angst, du skal kommunikere på ulige præmisser med ukendt modtager og du skal også forholde dig til afslag. Kort sagt presset er stort, kravene er mange.

Det er veldokumenteret at stress påvirker ens selvværd i negativ retning, og mange oplever følelsen af at bevæge sig ind i en negativ spiral.

På workshoppen får du forståelse for, hvordan stress og selvværd gensidigt påvirker hinanden. Du bliver præsenteret for en række kognitive principper og teknikker, som kan bruges til at blive mere bevidst om egne tanker, følelser og adfærdsmønstre. Hermed kan du få redskaber, som umiddelbart kan anvendes i hverdagen til at forebygge og håndtere ledighedsstress

Kurset udbydes i to sammenhængende moduler over to dage:

Første modul den 23. oktober kl. 10-15 og andet modul den 30. oktober kl. 10-15.

Du melder dig automatisk til begge moduler, når du tilmelder dig i booking.