Styrk din kommunikation med de private virksomheder

Meld dig til Akademikerkampagnens 2 dages seminar som vi afholder i samarbejde med Akademikerne i Odense d. 7.-8. februar 2018. Vi glæder os til at klæde dig på til at skabe dit job i en privat mindre virksomhed.

Mere end 90% af alle virksomheder i Danmark er såkaldte små og mellemstore private virksomheder (SMV) – og det er sammen med disse, Akademikerkampagnen og vores samarbejdspartnere har skabt spændende jobs til akademikere siden 2004.

SMV’erne udgør et kæmpe vækstpotentiale – men de har brug for højtuddannede til at initiere, strukturere og ikke mindst få øje på hvor innovation og kreativitet skaber væksten. Og selvfølgelig løses opgaverne bedst i tværfagligt samarbejde med de andre fagligheder i virksomheden.

SMV’ernes ledere er typisk det, vi kalder ejerledere. De er spændende, motiverende og energiske ledere – men også ledere der kræver, at du som akademiker forstår at oversætte dine kompetencer til det, virksomhederne har brug for.

Derfor har Akademikerkampagnen sammensat et 2 dages kursusforløb, hvor du gennem nye værktøjer bliver helt skarp på at formidle hvilken værdi DU kan tilføre en virksomhed. Og får du foden indenfor i en SMV, kan du godt regne med at det bliver en interessant og udviklende rejse for dig og din faglighed.

Hvis du vil læse om andre akademikere, der har taget rejsen ind i SMV universet så besøg: akademikerkampagnen.dk/cases

OBS. Når du tilmelder dig arrangementet i vores booking onsdag den 7. februar er du automatisk også tilmeldt torsdag den 8. februar. Begge dage er fra kl. 9 – 16

Der vil også blive afholdt en opfølgningsdag mandag den 9. april fra kl. 12-15

Der serveres kaffe/te og frokost begge dage.

 

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej
DEL : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn