Styrk dit netværk med det private erhvervsliv

Styrk dit netværk med det private erhvervsliv

MA understøtter et vigtigt møde: Mødet mellem vores medlemmer og arbejdsgivere. Vi arbejder målrettet for, at netop I skal få øje på hinanden og få lyst til i fællesskab at tænke større. MA har som led i netop det arbejde tegnet medlemskab hos Erhverv Aarhus – en medlemsbaseret privat forening, som arbejder for mere end 600 medlemsvirksomheder på tværs af alle brancher.

Som følge af samarbejdet har vi fået mulighed for at invitere vores medlemmer med til en række morgenseminarer, som har fokus på koblingen mellem videnskab og erhverv under overskriften Science to Business. Med indlæg fra videnskabens– og forretningsverdenen belyses aktuelle og relevante emner. Det kan være helt konkrete områder som energilagring og robotteknologi – eller mere generelle udfordringer som ledelse og innovation.

Arrangementerne afholdes som morgenmøder fra 7.30 til 9.00 og omfatter morgenkaffe, indlæg, debat samt opsamling, hvilket giver mulighed for både faglig opdatering og ikke mindst relevant networking. Der deltager mellem 30-150 virksomheder pr. gang. Møderne afholdes på skift hos Navitas, Danske Bank og PwC i Aarhus.

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej