Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Tag med MA på virksomhedsbesøg hos NIRAS

Tag med MA på virksomhedsbesøg hos NIRAS

Med et bredt felt af ekspertiser bidrager NIRAS til at løse en lang række af de største samfundsudfordringer, og der er en god chance for, at du allerede er stødt på projekter, NIRAS har været involveret i. Som rådgivende ingeniørvirksomhed arbejder NIRAS med alt fra procesanlæg og byggeri over energi, miljø og infrastruktur til udviklingsbistand og byplanlægning. Bæredygtighed står centralt i både NIRAS’ eksisterende ydelser, og når de udvikler deres forretning.

MA er inviteret på virksomhedsbesøg, og du er inviteret med! Du kan møde Lonnie Frøjk, geolog og afdelingsleder i Overflade & Grundvand i NIRAS, som bl.a. vil give et indblik i virksomheden, kompetenceprofiler og fortælle om, hvordan de netop arbejder med rekruttering. Der vil også være tid til spørgsmål og dialog.