Beskæftigelsesindsatsen er genoptaget. Ledige skal derfor igen være aktivt jobsøgende. MA kontakter dig direkte ang. møder. Du kan desuden finde svar på mange af dine spørgsmål ved at klikke her. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. 

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Tag med MA til Velfærdens Innovationsdag

Tag med MA til Velfærdens Innovationsdag

  • 20. februar kl. 13-15: Bootcamp (obligatorisk)
  • 27. februar hele dagen: Velfærdens Innovationsdag i Øksnehallen

10 medlemmer skal med, når Mandag Morgen og Altinget den 27. februar 2020 slår dørene op til Danmarks største og mest ambitiøse konference i velfærdens tegn. Temaet for Velfærdens Innovationsdag 2020 er nærhed. Mette Frederiksens regering har lovet at igangsætte en nærhedsreform. Men hvordan skal det ske i praksis?

Velfærdens Innovationsdag giver velfærdskolleger på tværs af sektorer og fagområder mulighed for at debattere de centrale spørgsmål og hente konkret inspiration og gode løsninger til, hvordan vi får nærheden tilbage i vores fælles velfærd, som alle sektorer og aktører bidrager til. Dermed er dagen jeres mulighed for at komme med et indspark til den nærhedsreform, der bliver det helt store tema for velfærdsdebatten de kommende år.

Velfærdens Innovationsdag er relevant for en bred vifte af fagligheder – og det er en fantastisk mulighed for at netværke og blive klogere på, hvad der optager både offentlige og private aktører på velfærdsområdet.

Sådan kan du søge om at komme med

Da der er et begrænset antal billetter, vil vi gerne sikre, at en bred vifte af fagligheder bliver repræsenteret. Du skal derfor søge om at deltage.

Send en KORT ansøgning, hvor du:

  • fortæller om din baggrund
  • giver en begrundelse for, hvorfor du skal med 
  • og nævner, hvilken del af velfærdsområdet, du primært er interesseret i.

Ansøgningen sendes til Ginna Sørensen via mail (gsoe@ma-kasse.dk) senest søndag den 16. februar. Du får svar på, om du skal deltage mandag den 17. februar.

Du skal først på bootcamp

Du får mest ud af dagen, hvis du er velforberedt. Derfor samles gruppen af deltagere i MA til en kort bootcamp torsdag den 20. februar kl. 13-15. Her møder du de andre deltagere, får en kort introduktion til konferencen og input til, hvordan du udnytter netværksmulighederne på/efter konferencen.