BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Åben feedback + Zoom-drop-in hver onsdag

Åben feedback + Zoom-drop-in hver onsdag

Åben feedback

Har du allerede læst vores vejledninger om ansøgning og cv? Og fået inspiration fra nogen af vores mange arrangementer og videoer relateret til jobsøgningen? Så kunne næste skridt være at booke en individuel feedback på dit ansøgningsmateriale.

Sådan gør du
Du kan booke en telefonisk eller fysisk feedbacksamtale i MA Booking. Vælg dit lokale kontor og tryk “Nej”, når du bliver spurgt, om du er indkaldt til et møde hos os. Så skulle muligheden for at vælge “Telefonisk feedback på cv og ansøgninger” dukke op.

Du bliver ringet op i det tidsrum, hvor du har booket mødet.

OBS: Du skal i god tid og senest én dag inden din aftale sende os dit ansøgningsmateriale via selvbetjeningen på Mit MA (Post -> Skriv ny besked -> Vælg emnet Job og møder -> Skriv, hvad du ønsker feedback på, og vedhæft dit ansøgningsmateriale). Indsender du ikke i god tid, har vi ikke mulighed for at kontakte dig med fedback.

 

Drop-in karriererådgivning: Vi klarer det over Zoom hver onsdag fra kl. 13-15

Nu kan du hver onsdag kl. 13.00-15.00 – helt uden tidsbestilling og forberedelse – kigge forbi MA online og få sparring på din jobsituation. Vi kalder det Drop-in karriererådgivning. 

Du kan også sparre med ligesindede, som måske sidder med de samme udfordringer og overvejelser som dig. Der er plads til alle spørgsmål og løse ideer i forbindelse med din jobsøgning eller dit nuværende job. 

Vi vender tingene i plenum, da der vil være flere i ’rummet’, og vi benytter os af breakout-rooms, hvor det giver mening. Deltag så længe, det giver mening for dig. Og log af, når det passer dig.

Teknisk info
Du behøver blot en pc/Mac med højttaler, mikrofon og kamera.

Du skal ikke tilmelde dig, men blot klikke på dette Zoom-link onsdag mellem kl. 13 og 15.
(Meeting ID: 863 1372 2199 og passcode: 853498).

Velkommen!

Vil du logge ud?

Du har været inaktiv et stykke tid - vil du forblive logget ind?

Logger ud om
02:00