Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

UDSOLGT!!! Tendenser i turismebranchen – og hvordan du får foden indenfor – VI LIVESTREAMER FRA ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

UDSOLGT!!! Tendenser i turismebranchen – og hvordan du får foden indenfor – VI LIVESTREAMER FRA ARRANGEMENTET PÅ FACEBOOK

MA inviterer til et inspirerende Tanker, der tæller  arrangement om turismebranchen.

Turister i dag forventer bedre kvalitet, digital kommunikation, og at oplevelserne er skræddersyet til deres behov. Det er en udfordring for turismebranchen – som skaber et spændende arbejdsmarked for humanister.

Mød Anna Porse Nielsen, der er partner og direktør i rådgivningsvirksomheden Seismonaut. Hun har arbejdet som rådgiver for turisme- og oplevelseserhvervet i over 15 år og har lavet alt fra analyser, kortlægninger og strategier til konkret kompetence-, koncept-, service- og forretningsudvikling for turismevirksomheder.

Anna vil fortælle om de trends og tendenser, der præger turismen lige nu, og oversætte dem til de kompetencer, som turismevirksomhederne efterspørger. Hun vil give konkrete input til, hvordan man som humanist kan skærpe sin profil i forhold til lige præcis denne type virksomheder.

Vel mødt!