Tour de kommune – virksomhedsbesøg hos Odense Kommune

Tour de kommune – virksomhedsbesøg hos Odense Kommune

Hvad laver man egentlig som akademiker i en kommune? Hvordan arbejder man i en politisk styret organisation? Hvilke jobmuligheder er der og hvordan kommer man i spil? 
Det finder vi sammen ud af, når vi går på besøg ved flere enheder i Odense Kommune.

Koordinatoren ved Odense Host Programme
Nikolaj Knude Hansen er cand.mag. i samfundsfag og historie. Han er en del af International Community Odense, som består af i alt fem konsulenter. Med sine tværfaglige kompetencer er han med til at understøtte tiltrækningen og fastholdelsen af velkvalificerede udlændinge igennem et mentorprogram som han sammen med en kollega står for driften af.

Konsulenten ved Center for Civilsamfund
Mød Sara Lund Jensen, der fortæller om konsulentens rolle i en politisk styret organisation. Om hvordan hun bruger sin humanistiske tilgang ind i de mange processer. Om opgavernes mangfoldighed. Og om at balancere de mange interesser.

HR giver råd til, hvordan du kommer igennem nåleøjet
Få anbefalinger i forhold til vægtning af cv, ansøgning og jobsamtalen i forhold til de forskellige typiske jobtyper så som projektmedarbejder, konsulent, specialkonsulent, leder osv.


Vær beredt! Vi skal gå rundt på flere forskellige adresser i Odense centrum. Så husk godt fodtøj og glæd dig til en walk and talk
.

MA byder på frokost

  • Var denne artikel nyttig?
  • Ja   Nej
DEL : Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn