Beskæftigelsesindsatsen genstarter nu; MA informerer medlemmerne direkte, så venligst undlad at kontakte os herom med spørgsmål. Alle kontorer er fortsat lukket for personligt fremmøde. Du kan som altid ringe til os eller sende spørgsmål gennem selvbetjeningen, men klik venligst først her, og se, om du finder svar.

BEMÆRK

Vores tilmeldingssystem kan tage op til 15 sekunder at indlæse. Venligst ha' tålmodighed.

Tryk her for tilmelde dig

Træd i karakter og få dit budskab igennem

Træd i karakter og få dit budskab igennem

På denne workshop arbejder vi med, hvordan du kan komme klart igennem med dine budskaber ved at anvende assertion som værktøj gennem alle faser af jobsøgningsprocessen.

Assertion er ikke mystik eller en særlig gave, som nogle har, og andre er gået glip af. Det er i første omgang en række færdigheder og teknikker, som man kan lære, hvis man ønsker det. Hvis du bruger disse teknikker, vil du kunne kommunikere assertivt, hvilket ganske enkelt er en meget effektiv og ligeværdig kommunika-ionsform.

På workshoppen gennemgår vi de adfærdsmåder og kommunikationsformer, der knytter sig til assertion. Vi får forståelse for, hvorfor den assertive kommunikationsform er så vigtig i jobsøgningssammenhæng og øver os i den fine balance mellem at være selvhævdende og samtidig åben og deltagende over for andre. Vi vil også lære at kunne give og modtage kritik (både positiv og negativ) og opdage, hvordan forskellige reaktioner påvirker resultatet.

Gennem teori og træning bliver du opmærksom på, hvordan du kan styrke eller ændre din kommunikation – og du får et godt værktøj til at indarbejde en hensigtsmæssig adfærd og styrke din personlige gennemslagskraft og selvværd.

MA serverer en sandwich til frokost.